Crystal cruises

Een drijvend luxehotel waar u een gevoel van ruimte ervaart. De perfecte balans van comfort en intimiteit. Genieten van een sublieme cruise vakantie in de geraffineerde divans op het dek. Hutten van de hoogste standaard met marmeren badkamers. Crystal Cruises staat voor een exclusieve lifestyle. Een cruise naar Canada of de Bahama’s? Deze rederij is de perfecte match voor ervaren reizigers die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer!

De visie van LUX.:

  • Culinair
  • Service
  • Internationaal publiek aan boord
  • All Inclusive

Crystal Cruises, één van mijn persoonlijke favorieten, is misschien een buitenbeentje wat zeecruises betreft. Hun vloot telt slechts twee schepen, de Symphony met 848 en de Serenity met 980 passagiers. Beide dames hebben al best wat jaren op zee achter de rug maar zijn het voorbeeld van ingetogen luxe. 
Hou je van tijdloze elegantie? Dan zal je je zeker thuis voelen bij Crystal Cruises. 
Bij Crystal hechten ze veel belang aan een verfijnde aankleding. Daarom worden de schepen ook na enkele jaren al volledig in een nieuw jasje gestopt. Ook deze schepen zijn groot voor het aantal gasten. 
Als je aan boord rondwandelt heb je dan ook een gevoel van ruimte en rust. 
Een plus voor mij is het zeer internationale publiek aan boord. Het moederbedrijf van Crystal is dan ook gevestigd in Hong Kong. Ook culinair kom je bij Crystal Cruises zeker aan je trekken. Een fijne ervaring én ook all inclusive.  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Crystal Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een reisorganisator die uw cruise volledig uitstippelt?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x