Crystal Esprit

Reizen met de Crystal Esprit van Crystal Cruises, dat is de definitie van exclusieve vakanties. In de wintermaanden vertoeft dit jacht aan de Seychellen, met een verrassend weekprogramma. In de zomer vaart het cruiseschip doorheen de Adriatische Zee en langs de Griekse eilanden. Een cruise naar Dubai? Dit staat op de planning tijdens het tussenseizoen, samen met o.a. de Perzische Golf.

De visie van LUX.:

  • 62 gasten/31 suites
  • Crystal elegance
  • Culinair
  • All Inclusive

In lijn met hun andere producten, Crystal oceaanschepen en Crystal rivierschepen is ook de Crystal Esprit gekipt voor mensen die houden van tijdloze elegantie en rust. Met slechts 62 gasten aan boord is een intieme sfeer aan boord gegarandeerd.  Dit is de ‘First Class’ ervaring onder de cruises. 
Zoals met andere ‘yachts’ kom je op kleine plaatsen waar geen grote schepen aanleggen. Je vermijdt daardoor alle drukte. Dit is een heel andere manier van reizen. Enige nadeel...je wil nadien nooit meer iets anders! 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Crystal Esprit Yachts of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Exclusief reizen met de Crystal Esprit? LUX. regelt alles!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x