Crystal River Cruises

Een Donau cruise of een cruise op de Rijn boeken? Met de gloednieuwe schepen van Crystal River Cruises reist u in stijl. Elegante lounge salons, luxueuze aankleding, tijdloos design en oprechte gastvrijheid. Wakker worden met een betoverend uitzicht op idyllische landschappen. Indommelen in een kingsize bed boven de licht deinende golven. Wondermooie riviercruises in Europa, met aandacht voor zelfs de kleinste details.

De visie van LUX.:

-Luxe 
-Ruime suites 
-Oog voor detail 
-All Inclusive 

Crystal Cruises laat niets aan het toeval over. Zeker ook niet toen ze zich, als nieuwkomer, lanceerden op de markt van de riviercruises. Hun doel was om de beste te worden. En..ik moet eerlijk zeggen, het is een topproduct. Alles klopt hier, prachtige schepen met ruime suites én badkamers, stijlvolle aankleding, service met oog voor detail. Wat dacht je van een uitschuifbare bar op het bovendek? Heel wat excursies zijn inbegrepen, waaronder ook hun ‘Signature event’. Wat hebben we genoten van het exclusieve concert in paleis Belvedere in Wenen, enkel voor gasten van ‘ons’ Crystal rivierschip. Dit is puur genieten! 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Crystal River Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een reismaatschappij voor uw riviercruise? Een Rijncruise maken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x