About LUX

Een passie voor cruises…

Carlos Busselen heeft meer dan 10 jaar ervaring als reisagent met één grote passie: luxe cruises. Enkele keren per jaar stapt hij met plezier aan boord van een cruise of luxe yacht om nieuwe schepen, rederijen en vaarroutes te ontdekken. Die expertise is onmisbaar, want elke rederij heeft zijn eigen karakter, servicelevel, sfeer en doelgroep. Hoe maakt u de juiste keuze? Call Carlos!

“Alle cruise reisbrochures zijn prachtig en alle rederijen presenteren zich op hun best. Daarom is mijn jarenlange praktijkervaring essentieel om de juiste cruise te zoeken en boeken.”

Oog voor al uw wensen…

Tijdens een samenwerking met Lux Cruise Travel staan uw verwachtingen altijd centraal. Een luxueuze cruise naar de Caraïben of liever een expeditiecruise naar Antarctica? Een vaste of flexibele periode? Rust aan boord of een actieve vaart? Met de juiste knowhow loodst Carlos u vlot doorheen alle opties. Hij stelt een cruisereis op maat voor, volledig in lijn met uw wensen en budget. 

 “Ik werk eerder intuïtief. Tijdens het gesprek voel ik al snel aan wat de klant écht zoekt. Op basis daarvan match ik mijn klanten met de juiste rederij en de juiste cruise.”

Service met een plus…

Lux Cruise Travel is uw full-service travel agency. Dat betekent dat wij alles, maar dan ook alles, tot in de puntjes regelen: van uw verblijf op het cruiseschip tot en met uw heen- en terugvluchten. Wilt u nog een aantal nachten op hotel of een mooie excursie boeken? Is er een bepaalde dresscode of moet er een ESTA formulier geregeld worden? Elke klant krijgt een briefing van A tot Z, van Afreis tot Zalig en Zonder Zorgen terug thuiskomen.

“Een leuk extraatje? Voor onze vaste klanten organiseren we regelmatige basis stijlvolle events, netwerkavonden en exclusieve scheepsbezoeken.”

Uw cruise vakantie boeken? De laatste cruise aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x