Stel uw cruise samen

Lux Cruise Travel is uw reisagent voor kleine en middelgrote luxe schepen met wereldwijde bestemmingen. Bent u op zoek naar een rivierminicruise van 5 7 dagen of wilt u de wereld verkennen aan boord van een luxe cruiseschip? Eerste keer op cruise of al heel wat cruisewatertjes doorzwommen? Lux zoekt een cruisereis die al uw verwachtingen overstijgt.

STAP 1 | KOFFIE

Na een telefoon of mail zitten we samen met een lekker tasje koffie. Heeft u al ervaring met cruisen? Welke periode heeft u op het oog? Een Noorse fjorden cruise of liever naar de Caraïben? Een luxe cruisereis met kinderen of een romantische honeymoon? Hoge culinaire verwachtingen of interesse in sport? Wij kijken nu al uit naar onze kennismaking! 

STAP 2 | ZOEKEN

Op basis van onze briefing duiken wij in ons aanbod cruises en maken wij een eerste zorgvuldige selectie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke cruise bij u past. We nemen contact op met de rederijen en vergelijken alle opties. U krijgt een volledig en transparant reisvoorstel voor de perfecte cruise vakantie inclusief vlucht en hotels.

STAP 3 | BOEKEN

Terwijl u in alle rust nadenkt over het voorstel, houden wij uw kajuit enkele dagen in optie. Groen licht? Perfect: u gaat op cruise! Wij boeken uw cruise en gaan aan de slag om alles tot in de puntjes te regelen. Boeiende excursies, een romantisch diner bij kaarslicht, een ontspannend spabezoek of een kappersafspraak… We staan u graag bij met waardevol advies.

STAP 4 | DROMEN

Uw koffer maken doen we nog nét niet, maar we geven wel enkele tips over de do’s en dont’s zoals bijvoorbeeld de dresscode. Een das of een cocktailjurkje nodig aan boord? Wij zorgen dat u perfect voorbereid bent. Ook over de reisdocumenten hoeft u zich geen zorgen te maken. Van uw visum tot het ESTA formulier: wij zorgen dat alles in orde is.

STAP 5 | GENIETEN

U bent gepakt en gezakt en volledig klaar om op cruise te vertrekken? Dan wensen wij u alvast een goede reis! Vragen of problemen onderweg? Contacteer ons reisbureau gerust, wij blijven stand-by. 

Een cruiseschip boeken? Een cruise reisagent gezocht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x