Klanten

format_quote
star
star
star
star
star

"Als doorwinterde cruiser boek ik al mijn cruises bij Lux.Cruise Travel. Carlos verzorgt mijn reservaties nauwgezet alsof het voor zichzelf is. Ik word op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden zoals schepen, vaarroutes enz én word al eens uitgenodigd voor leuke events zoals een scheepsbezoek of een wine tasting."

Helena VA (Leuven)

format_quote
star
star
star
star
star

"Onze cruise was zaaalig, gewoonweg een droom! Niets waarover wij een opmerking konden maken; vriendelijke bediening, lekker eten, leuke activiteiten...Na ons verlof waren we 100% relaxed. Dit mede danzij onze cruise expert Carlos. Hij heeft ons voordien tot in detail geïnformeerd over het reilen en zeilen op een cruise schip. En alsof dat nog niet voldoende was, volgde hij ons tijdens de reis op om zeker te zijn dat alles in orde was. Wil je gaan cruisen, dan is je reis boeken via Lux.Cruise Travel een echte aanrader!"

Lea en Rik (Leuven)

format_quote
star
star
star
star
star

"Onze eerste cruise was dankzij de expertise van Carlos een schot in de roos; juiste keuze van rederij en bestemming! We boekten zojuist onze vijfde cruise...een aanrader!"

Rudy en Roland (Leuven)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x