Cunard

In 1840 maakte Cunard als eerste stoomdienst de oversteek van de Atlantische Oceaan. Een echte pionier! Vandaag varen de cruiseschepen overal ter wereld. Het prestige en het glorierijke verleden zijn nog steeds voelbaar, in combinatie met het luxueuze comfort van vandaag. Geniet van uitstekende cabines en mooie suites, meer dan 12 heerlijke restaurants en een rijkelijk aanbod aan faciliteiten, van stoombad tot pianobar. Een cruise vakantie die niet mag ontbreken op de bucket list van elke cruiseliefhebber!

De visie van LUX.:

  • De ├ęchte oceanliner
  • Very British
  • Een monument in de zeevaartgeschiedenig

Een reis met Cunard is zeker een beetje teruggaan in de tijd. Als een transatlantische overtocht op je verlanglijstje staat, doe je dat best aan boord van Cunard
Cunard is een monument van Britse zeevaartgeschiedenis. Ook vandaag hebben ze drie legendarische schepen in hun vloot: de Queen Mary 2, de Queen Victoria en de Queen Elizabeth. We spreken hier, voor elk van deze schepen, over een capaciteit van meer dan 2000 gasten. Met een lengte van een 340 meter valt dat natuurlijk reuze mee. Laat je aan boord onderdompelen in de verfijnde sfeer van de grote overtochten van de 19de en begin 20ste eeuw. Cunard heeft nog de klassieke onderverdeling in klassen. 
Standaard heb je de Britannia klasse en daarboven de Princess en Queens Grill Suites, elke met een apart restaurant en lounge. Afternoon tea anyone?  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Cunard of vrijblijvend de prijs van

deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Uw cruise boeken met behulp van een cruisespecialist?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x