Hapag-Lloyd

Een wereldreis maken zonder ook maar één seconde aan comfort in te boeten? Dat kan! Alle Hapag- Lloyd cruises combineren stijl, ruimte, verfijning en elegantie. De schepen meren aan in talloze kleine, maar charmante havens, die zelden bezocht worden door andere rederijen. U kan rekenen op gastronomie, service en ondersteuning van de bovenste plank. Uw luxe cruise reis wordt in vele opzichten een exceptionele ervaring.

De visie van LUX.:

  • Vijfsterren boutique hotel op zee
  • Jaren op rij verkozen tot beste cruise schip ter wereld
  • Meeste ruimte per passagier

Hapag-Lloyd Cruises is een heel erg Europees en dan vooral Duits product. Deze rederij heeft twee zeeschepen, de Europa en de Europa 2. Het is vooral de Europa 2 die op de internationale markt gekend is. Het prachtige schip werd al enkele jaren op rij verkozen tot beste cruiseschip ter wereld. 
Ook voor mij persoonlijk blijft dit een geweldige ervaring.  Hou je van modern design en heel veel ruimte? Dan zal ik bij je cruise aanvraag zeker de Europa 2 in gedachten houden. Met slechts 500 passagiers op een volwaardig cruise schip heb je zelfs op een zeedag ruimte te over aan boord.  
De suitesde grootste op zee trouwens, en ook alle publieke ruimtes voelen zeer ruim, modern en licht aan. Ook voor slechts 500 gasten heb je zeven gourmetrestaurants aan boord, allen inbegrepen.Voor de spa liefhebbers is er een fantastische Ocean Spa, met een oppervlakte van maar liefst 1000m2. Vergeet alles wat je voordien over cruiseschepen dacht!  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Hapag-Lloyd of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een ervaren travel agency om uw cruise te boeken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x