Oceania

Rederij Oceania Cruises zet haar glamoureuze schepen in om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Het cruiseschip baadt in een ware “country club” sfeer, waarbij luxe en elegantie hand in hand gaan met casual comfort. Elke dag opnieuw worden er culinaire hoogstandjes op tafel getoverd. U overnacht in aangename suites of cabines van de hoogste klasse. Hoewel sommige schepen tot 1.250 gasten verwelkomen, ervaart u steeds een oase van rust aan boord.

De visie van LUX.:

  • Culinair
  • Rust
  • Casual elegant (geen formele avonden)
  • Semi All Inclusive

Oceania Cruises is al jaren bekend voor haar culinaire verwennerij. Zelfs de ‘main diningroom’ blijft een feest. Je geniet in een stijlvol klassiek decor van fijne gerechten.  Heb je graag wat afwisseling, dan zit je bij Oceania goed. Alle schepen hebben tal van specialiteitenrestaurants, van Italiaans over Aziatisch tot Grill, allen inbegrepen in je cruiseprijs. De vloot van Oceania bestaat uit zes schepen, vier met een capaciteit van 684 gasten en de twee ‘grotere’ die plaats bieden aan maximum 1250 gasten. 
Hoewel je aan boord Oceania vooral rust mag verwachten, is er toch nog een verschil in sfeer tussen de kleinere en de grotere schepen van de vloot. Zelf merk ik dat elke Oceania-fan zijn of haar persoonlijke voorkeur hierin heeft. Laat me je helpen de juiste keuze te maken.  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Oceania Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.


Een cruise vakantie boeken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x