Paul Gauguin

Droomt u van het paradijs op aarde? Paul Gauguin is gespecialiseerd in zeecruises doorheen Frans Polynesië. Zorgeloos genieten van een rondreis langs parelwitte stranden en helderblauwe zeeën. Exotische vakantiebestemmingen verkennen zoals Tahiti, Bora Bora, Fidji, Tonga… Elke dag opnieuw zorgt de uitzonderlijke diversiteit aan schoonheid voor sensationele taferelen. En u kan het beleven vanop de eerste rij… aan boord van een prachtig luxeschip.

De visie van LUX.:

  • Dé bestemmingsspecialist van Frans Polynesië
  • Unieke Polynesische sfeer aan boord
  • Watersporten
  • All Inclusive

De Paul Gauguin is een buitenbeentje. Met 332 passagiers bevindt het schip zich echt in de klasse van de ‘small ships’. Paul Gauguin Cruises is de lokale rederij van Frans Polynesië.
Daardoor zijn ze ook dé bestemmingsspecialist van één van de mooiste plekken op aarde. Paul Gauguin ademt Stille Oceaan. Naast de algemene voordelen van cruisen op een klein schip bieden ze toch wel enkele unieke extra’s. Als je Frans Polynesië wil ontdekken ben je bij hun aan het juiste adres. Als geen ander kennen ze de uitgestrekte eilandengroep. Ook de sfeer aan boord weerspiegelt deze exotische bestemming. Je wordt trouwens in de watten gelegd door lokale crew. En..ook voor watersporten zit je hier goed. Kortom, een unieke ervaring.  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Paul Gaugain Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Samenzitten met een reisbureau voor cruises?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x