Ponant

Een cruise naar Noorwegen of een vakantie naar de Poolgebieden? Reizen in stijl met een driemaster zeiljacht? De yachts van Ponant staan bekend om hun elegant ontwerp en kleine capaciteit. De Franse rederij neemt u mee naar bijzondere oorden, met het accent op een authentieke onderdompeling in de lokale cultuur. Een avontuurlijke vakantie in combinatie met een excellente 5- sterren service en een uiterst fijne keuken? Dat is de succesformule van Ponant.

De visie van LUX.:

  • Modern Design
  • Unieke routes
  • Europese flair
  • All Inclusive

Ponant is een door en door Franse rederij. De kleine schepen zijn goed herkenbaar aan hun elegante lijnen. Sommigen zien er dan ook zelfs futuristisch uit. Ook de interieurs zijn elegant, stijlvol en tijdloos. Waar Ponant heel erg op inzet is de diversiteit van de routes. Ben je al zeer bereisd en wil je van de platgetreden paden af, dan biedt Ponant een zeer uitgebreid aanbod cruises langs wondermooie locaties wereldwijd. Met Ponant leer je echt de wereld op een andere manier kennen. 
 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Ponant Yachts of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Cruise Canarische eilanden? Cruise langs de Noorse fjorden? Alles kan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x