Regent Seven Seas

Op vakantie gaan met Regent Seven Seas Cruises, dat is vertoeven in een wereld van elegante klasse in een intieme sfeer. Samen met ongeveer 700 andere gasten geniet u van ruimte, rust en oneindige faciliteiten aan boord. Reist u met de Seven Seas Explorer? Dan verblijft u in een verfijnde suite, afgewerkt met smaakvolle decoratie, geraffineerde tegels en op maat gemaakte meubels. Ook de aankleding van de openbare ruimtes is tot het kleinste hoekje in orde: verlichting in Murano glas, mahonie hout en lederen zetels… Een pareltje van een cruiseschip!

De visie van LUX.:

  • Zeer volledige All Inclusive
  • Excursies inbegrepen
  • Luxueuze schepen

Met vier elegante zeeschepen van 490 tot 750 passagiers staat Regent garant voor een luxueuze cruise beleving. Regent Seven Seas biedt een zeer volledige all inclusive formule. Wat hier het verschil maakt is dat ook landexcursies inbegrepen zijn. Wil je minder bekende gebieden gaan ontdekken, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.  Verder wordt bij Regent Seven Seas ook zeer veel belang gehecht aan de luxueuze aankleding van hun schepen. Kortom, Regent zorgt ervoor dat je je echt om niets meer hoeft te bekommeren.   

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Regent Seven Seas Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een wereldcruise maken? Genieten van een all-in vakantie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x