Riverside Cruises

Niet enkel de klok tikt anders op de Riverside Mozart, maar ook het schip zelf zet nieuwe maatstaven, kajuiten zijn suites, minstens 20 m2 groot.

Geen enkel ander rivierschip op de Donau biedt zoveel plaats en heeft een grote bemanning aan boord, dankzij de breedte van 23 meter.

Het maakt niets uit voor welke suite u kiest, u maakt altijd de juiste keuze.  Natuurlijk zijn er nuances in de grootte, maar wat zeker voorzien is in alle suites, zijn edele materialen zoals leder en zijde, elegante baden in marmer, kingsize bedden en een comfortabele zetel om te ontspannen.

Waar u ook heen kijkt, u bent omgeven door zachte kleuren, geïnspireerd op de natuur en de verschillende kleuren van de Donau.  In elke suite zorgt een butler dat het u aan niets ontbreekt.


De visie van LUX.:

-Luxe
-Ruime suites
-Oog voor detail
- 4 'package'-niveaus mogelijk

Riverside Cruises laat niets aan het toeval over. Dit is zonder twijfel een topproduct. Alles klopt hier, prachtig schip met ruime suites én badkamers, stijlvolle aankleding, service met oog voor detail. Wat dacht je van een uitschuifbare bar op het bovendek? Dit is puur genieten! 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Riverside Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een reismaatschappij voor uw riviercruise?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x