Scenic Eclipse

Scenic Eclipse staat bekend als ‘the world’s first discovery yachts’. Dé perfecte combinatie van een expeditiecruise en een privéjacht, met alle luxe die u van een vijfsterrenhotel verwacht. Een cruise langs de Baltische staten of een cruise in Scandinavië? IJsbergen spotten vanop het observatiedek? Al uw verwachtingen worden moeiteloos overtroffen.

De visie van LUX.:

  • Discovery Yacht
  • Design
  • Ruimte
  • All Inclusive

De Scenic Eclipse is gloednieuw. De eerste afvaart vond plaats op 15 augustus 2019. Dit is een heel nieuw concept in het segment van de Yacht Cruises. Voor slechts 228 passagiers wil Scenic een gans nieuwe ervaring creëren. Dit zeer luxueuze schip vaart wereldwijd, ook in gebieden die voorheen enkel door expeditieschepen werden bevaren. Wil je avontuur en luxe combineren? Dan zit je bij de Scenic Eclipse goed. Er is zelfs een helikopter en onderzeeër aan boord. Ook de suites zijn zeer ruim en smaakvol ingericht. Het eerste luxe discovery yacht ter wereld! 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Scenic Eclipse Yachts of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Cruise Griekenland? Cruise IJsland? Wij helpen u verder!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x