Seabourn

Seabourn is één van de bekendste rederijen en dat is volledig terecht! Ze varen uitsluitend met kleinere cruiseschepen en beperken zich tot ongeveer 500 à 750 passagiers. Het resultaat? Ultieme luxe en een ingetogen sfeer zoals u die nergens anders ervaart. De privacy en de rust aan boord zijn fantastische troeven. Topkwaliteit waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt!

De visie van LUX.:

  • Dynamische en trendy sfeer
  • Ongedwongen luxe
  • Service met een persoonlijke touch
  • All Inclusive

Met een vloot van vijf kleine zeeschepen is Seabourn sinds jaar en dag een vast waarde op de markt van luxe cruises. Gaande van 450 tot 600 passagiers, biedt elk Seabourn schip de ‘small ship-feel'. 
Seabourn zorgt aan boord voor een gevoel van ongedwongen luxe. Zelf vind ik aan boord Seabourn een zeer gevarieerde leeftijd mix. Natuurlijk is elke cruise anders, en ook de route bepaalt voor een stuk het publiek aan boord, maar Seabourn zorgt ervoor dat jong en oud het prima naar zijn hun zin hebben. Wat dacht je van een poolparty in style?
 Hou je van kaviaar? Wel, dat is allemaal inbegrepen bij SeabournSeabourn staat voor een zeer fijne en luxueuze cruise ervaring.  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Seabourn of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Verre reizen met een prachtig cruiseschip?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x