SeaDream Yacht Club

‘Yachting’ met de SeaDream Yacht Club, dat is een cruise formule met een plus. Een uitgebreid ontspanningsaanbod, maaltijden op topniveau en een perfecte verhouding tussen gasten en bemanning: aan elk aspect werd zorgvuldige aandacht besteed. Een actieve luxe cruise boeken met een voortreffelijke persoonlijke service? Ons cruise bureau houdt een plaatsje op het jacht voor u vrij.

De visie van LUX.:

  • Zeer persoonlijke service
  • Culinair
  • De echte 'yacht feel'
  • All Inclusive

Persoonlijk blijft Seadream voor mij een topper. "This is yachting, not cruising."
Met momenteel Seadream 1 en Seadream 2, twee ‘yachts’ voor telkens 112 passagiers is Seadream een kleine rederij. Je hebt echt het gevoel op je eigen jacht te zittenDe sfeer aan boord is dan ook zeer casual.  De bemanning aan boord biedt een zeer intuïtieve service. Al heel snel weten ze exact wat je wensen zijn en hoef je niet veel meer te vragen. Ook culinair is Seadream een topproduct. Je hebt hier geen verschillende specialiteitenrestaurants maar die mis je helemaal niet. 
De kaart is zo gevarieerd en wordt ook dagelijks aangepast. Heb je graag iets dat niet op het menu staat? Geen enkel probleem, er wordt voor gezorgd. Pure verwennerij! 
In 2021 vervoegt het gloednieuwe jacht ‘Innovation’ de vloot. Echt iets om naar uit te kijken! 

 

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van SeaDream Yacht of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Reiskantoor LUX. inschakelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x