Silversea

Ciao bella! Met de schepen van de Italiaanse rederij Silversea navigeert u elegant en romantisch naar pittoreske bestemmingen. De kleine luxe cruiseschepen varen tot in het hart van talloze steden. Bent u een fijnproever en wilt u op reis culinair verwend worden? Er is een ruime keuze aan restaurants en soorten keukens. Het team organiseert ook allerlei activiteiten, zoals snorkelen en wandelen. U kan zich helemaal onderdompelen in de cultuur, het landschap en de woonsfeer van de regio’s.

De visie van LUX.:

  • Tijdloze elegantie
  • Ingetogen sfeer
  • Butler service in elke suite
  • All Inclusive

Silversea is een klassieker in het segment van kleine luxe schepen. Met schepen van 298 tot 596 passagiers ligt hun focus op service en verfijning. Aan boord mag je een rustige ontspannen sfeer verwachten. Ook het kleine aantal passagiers zorgt natuurlijk voor een intieme sfeer. Op Silversea ga je niet om te feesten maar vervelen doe je je zeker niet. Zoals op andere kleine schepen leer je al snel boeiende mensen kennen waarmee je tot in de late uurtjes reisverhalen uitwisselt. En de drankjes...die zijn ‘on the house’. Ook Silversea is ‘all inclusive’. Met een crew/guest ratio van bijna 1:1 word je bij Silversea fulltime in de watten gelegd.  

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Silversea Cruises of vrijblijvend de prijs van deze cruise berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een cruise langs de Griekse eilanden? Een reisagent die alles regelt?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x