Cruise nieuws

Cruise nieuws

Gloednieuwe rederij: Explora Journeys

Een nieuwe vloot, maar met veel ervaring
Explora Journeys vertegenwoordigt de ambitie en lang gekoesterde droom van de Aponte-familie om een uitzonderlijke, moderne luxe cruisevloot te creëren.

Explora I is het eerste van 6 schepen in 2023, 2024, 2026, 2027 (x2) en 2028. Het managementteam van Explora Journeys bestaat uit internationale professionals die gerekruteerd werden op basis van hun jarenlange ervaring bij andere luxe rederijen.

EXPLORA I: een innovatief schip met Zwitserse precisie en Europees design
Dit moderne schip heeft de allure van een superjacht. Met een lengte van 248 m, biedt dit plaats aan zo’n 900 passagiers en 700 crewleden.

Er zijn enkel suites aan boord (vanaf 35 m2), in totaal 461, met een stijlvol interieur. Butler Service vanaf de Ocean Residence Suites.

Geïnspireerd door de zee, beleef je aan boord een zalige “Ocean State of Mind” vanop de royale buitendekken. Maar opvallend is ook dat er 3 buitenzwembaden zijn (waarvan 1 adults-only) met privécabanas en meerdere binnen- en buitenbubbelbaden. Er is ook een binnenzwembad waarvan het glazen dak geopend kan worden.

De nieuwe Oceania Vista

Oceania Cruises, dé rederij voor foodies bestaat in 2023 twintig jaar, een hele mijlpaal. Oceania brengt je naar meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. In mei 2023 verwelkomt Oceania hun gloednieuwe, prachtige nieuwe schip, de Vista. De Vista zal de lat nog een stukje hoger leggen op vlak van comfort en luxe met ruime veranda staterooms, uitgerust met stijlvolle, hedendaagse badkamers, regendouche incluis.

Een ratio van twee bemanningsleden per drie gasten garandeert een persoonlijke service. Met de introductie van de Vista steekt Oceania ook nog een tandje bij op gebied van culinaire verwennerij. Vier nieuwe culinaire concepten zullen zelfs de meeste verwende lekkerbekken kunnen bekoren. 

Tijdens haar eerste seizoen doet de Vista meer dan 24 landen aan over 4 continenten. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x