Explora Journeys


Een drijvend luxehotel waar u een gevoel van ruimte ervaart. De perfecte balans van comfort en intimiteit. Genieten van een sublieme cruise vakantie in de geraffineerde divans op het dek. Suites van de hoogste standaard. Explora Journeys staat voor een exclusieve lifestyle. Deze rederij is de perfecte match voor ervaren reizigers die op zoek zijn naar het allernieuwste in het cruise landschap!

De visie van LUX.:

  • Nieuw concept in luxe cruises
  • Gastronomisch aanbod
  • Innovatieve routes
  • All Inclusive

Er waait een nieuwe wind in de cruise wereld. Explora Journeys gaat officieel van start in 2023 met het eerste van zes gloednieuwe schepen. Met een capaciteit van zo'n 900 gasten bieden ze een ideale verhouding passagiers/ ruimte aan boord. Hoewel we spreken over een nieuw concept kan Explora rekenen op een grote holding uit de sector als moederbedrijf. Nu reeds werden de meest ervaren mensen uit de cruise wereld aangeworven om uit te groeien tot een topper in het segment 'small-midsize' schepen.
Ook de vaarroutes werden met zorg uitgekozen om zelfs de meest doorwinterde cruiser te kunnen bekoren.

>> Voor meer info over de bestemmingen en vaarroutes van Explora Journeys of vrijblijvend de prijs van deze   cruise te berekenen, kan u terecht bij LUX.

Een reisorganisator die uw cruise volledig uitstippelt?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x